carta ca la teresa

ENTRANTS

PLATS PRINCIPALS

EXTRES

1.Amanida d’escamarlans i favetes amb vinagreta de pernil– 14€

2.Tàrtar de salmó– 11,50€

3.Amanida de tomata i tonyina amb oli d’alfàbrega– 9,50€

4.Amanida de l’hort– 7,90€

5.Amanida Catalana– 10,50€

6.Amanida de formatge de cabra caramel·litzat amb compota de poma– 12€

7.Cargols de la casa– 14,00€

8.Torrades amb anxoves– 10,90€

9.Canelons de la casa– 11,50€

10.Gaspatxo– 8€

11.Foie micuit d’ànec amb compota de poma i amanida– 13,90€

12.Meló amb pernil– 9,50€

13.Cóctel de gambes– 11,50€

14.Espatlla ibèrica amb pa i amb tomata– 14,50€

15.Espàrrecs verds en tempura amb salsa romesco– 10,90€

16.Carpaccio de vedella amb vinagreta de fruits secs– 11,50€

17.Carpaccio de gambes de Roses amb vinagreta de cítrics– 16,00€

18.Xipirons fregits– 9,50€

19.Pop a la Gallega– 13€

20.Calamars a la romana– 9€

21.Zamburinyes a la planxa amb all i julivert– 12,50€

22.Navalles amb vinagreta de ceps i pernil ibèric– 14€

23.Musclos Ca la Teresa– 9,90€

24.Filet de porc ibèric a la brasa gratinat amb mantega d’herbes– 15,90 €

25.Hamburguesa casolana de vedel la amb foie d’ànec i ceba caramel·litzada– 16€

26.Garrí desossat confitat i rostit al forn amb la seva salsa i cebetes– 17,50€

27.Melós de vedella amb salsa i bolets– 15,50€

28.Xai a la brasa amb guarnició– 16,50€

29.Entrecot a la brasa (450gr)- 18,50€.
Suplement salsa : roquefort, pebre verd o oporto amb xampinyons (+2€)

30.Filet a la brasa– 22,90€
Suplement salsa : roquefort, pebre verd o oporto amb xampinyons (+2€)

31.Espatlla de xai al forn Ca la Teresa– 17,90€

32.Galtes de porc gui sades amb guarnició– 15,90€

33.Magret d’ànec amb salsa de fruits vermells– 15,50€

34.Bistec amb guarnició– 12,50€

35.Calamar s a la planxa– 13,90€

36.Calamars farcits – 15,50€

37.Escamarlans a la sal– 15,75€

38.Llenguado a la planxa– 16,90€

39.Lasanya de salmó i marisc– 13,50€

40.Bacallà a la muselina d’all amb concentrat de tomata i nyora– 16,50€

41.Tataki de tonyina al nostre estil oriental– 18€

42.Peix fresc del dia– (€ segons mercat)

43.Paella “Ca la Teresa”– 14,90€ (preu/persona, mín. 2 px )

44.Fideuà de la casa– 14,90€ (preu/persona, mín. 2 px )

Ració de patates fregides– 2,50€

Ració Allioli– 2,00€

Pa– 1,50€

Pa amb tomata– 2,50€

PLATS PRINCIPALS

1.Amanida d’escamarlans i favetes amb vinagreta de pernil– 14€

2.Tàrtar de salmó– 11,50€

3.Amanida de tomata i tonyina amb oli d’alfàbrega– 9,50€

4.Amanida de l’hort– 7,90€

5.Amanida Catalana– 10,50€

6.Amanida de formatge de cabra caramel·litzat amb compota de poma– 12€

7.Cargols de la casa– 14,00€

8.Torrades amb anxoves– 10,90€

9.Canelons de la casa– 11,50€

10.Gaspatxo– 8€

11.Foie micuit d’ànec amb compota de poma i amanida– 13,90€

12.Meló amb pernil– 9,50€

13.Cóctel de gambes– 11,50€

14.Espatlla ibèrica amb pa i amb tomata– 14,50€

15.Espàrrecs verds en tempura amb sal sa romesco– 10,90€

16.Carpaccio de vedella amb vinagreta de fruits secs– 11,50€

17.Carpaccio de gambes de Roses amb vinagreta de cítrics– 16,00€

18.Xipirons fregits– 9,50€

19.Pop a la Gallega– 13€

20.Calamars a la romana– 9€

21.Zamburinyes a la planxa amb all i julivert– 12,50€

22.Navalles amb vinagreta de ceps i pernil ibèric– 14€

23.Musclos Ca la Teresa– 9,90€

ENTRANTS

24.Filet de porc ibèric a la brasa gratinat amb mantega d’herbes– 15,90 €

25.Hamburguesa casolana de vedel la amb foie d’ànec i ceba caramel·litzada– 16€

26.Garrí desossat confitat i rostit al forn amb la seva salsa i cebetes– 17,50€

27.Melós de vedella amb salsa i bolets– 15,50€

28.Xai a la brasa amb guarnició– 16,50€

29.Entrecot a la brasa (450gr)- 18,50€.
Suplement salsa : roquefort, pebre verd o oporto amb xampinyons (+2€)

30.Filet a la brasa– 22,90€
Suplement salsa : roquefort, pebre verd o oporto amb xampinyons (+2€)

31.Espatlla de xai al forn Ca la Teresa– 17,90€

32.Galtes de porc gui sades amb guarnició– 15,90€

33.Magret d’ànec amb sal sa de fruit s vermells– 15,50€

34.Bistec amb guarnició– 12,50€

35.Calamar s a la planxa– 13,90€

36.Calamars farcits – 15,50€

37.Escamarlans a la sal– 15,75€

38.Llenguado a la planxa– 16,90€

39.Lasanya de salmó i marisc– 13,50€

40.Bacallà a la muselina d’all amb concentrat de tomata i nyora– 16,50€

41.Tataki de tonyina al nostre estil oriental– 18€

42.Peix fresc del dia– (€ segons mercat)

43.Paella “Ca la Teresa”– 14,90€ (preu/persona, mín. 2 px )

44.Fideuà de la casa– 14,90€ (preu/persona, mín. 2 px )

EXTRES

Ració de patates fregides– 2,50€

Ració Allioli– 2,00€

Pa– 1,50€

Pa amb tomata– 2,50€

Descarrega't la carta!