ENTRANTS
PLATS PRINCIPALS
EXTRES
1.Amanida d’escamarlans i favetes amb vinagreta de pernil– 14€
2.Tàrtar de salmó– 11,50€
3.Amanida de tomata i tonyina amb oli d’alfàbrega– 9,50€
4.Amanida de l’hort– 7,90€
5.Amanida Catalana– 10,50€
6.Amanida de formatge de cabra caramel·litzat amb compota de poma– 12€
7.Cargols de la casa– 14,00€
8.Torrades amb anxoves– 10,90€
9.Canelons de la casa– 11,50€
10.Gaspatxo– 8€
11.Foie micuit d’ànec amb compota de poma i amanida– 13,90€
12.Meló amb pernil– 9,50€
13.Cóctel de gambes– 11,50€
14.Espatlla ibèrica amb pa i amb tomata– 14,50€
15.Espàrrecs verds en tempura amb salsa romesco– 10,90€
16.Carpaccio de vedella amb vinagreta de fruits secs– 11,50€
17.Carpaccio de gambes de Roses amb vinagreta de cítrics– 16,00€
18.Xipirons fregits– 9,50€
19.Pop a la Gallega– 13€
20.Calamars a la romana– 9€
21.Zamburinyes a la planxa amb all i julivert– 12,50€
22.Navalles amb vinagreta de ceps i pernil ibèric– 14€
23.Musclos Ca la Teresa– 9,90€
24.Filet de porc ibèric a la brasa gratinat amb mantega d’herbes– 15,90 €
25.Hamburguesa casolana de vedel la amb foie d’ànec i ceba caramel·litzada– 16€
26.Garrí desossat confitat i rostit al forn amb la seva salsa i cebetes– 17,50€
27.Melós de vedella amb salsa i bolets– 15,50€
28.Xai a la brasa amb guarnició– 16,50€
29.Entrecot a la brasa (450gr)- 18,50€.
Suplement salsa : roquefort, pebre verd o oporto amb xampinyons (+2€)
30.Filet a la brasa– 22,90€
Suplement salsa : roquefort, pebre verd o oporto amb xampinyons (+2€)
31.Espatlla de xai al forn Ca la Teresa– 17,90€
32.Galtes de porc gui sades amb guarnició– 15,90€
33.Magret d’ànec amb salsa de fruits vermells– 15,50€
34.Bistec amb guarnició– 12,50€
35.Calamar s a la planxa– 13,90€
36.Calamars farcits – 15,50€
37.Escamarlans a la sal– 15,75€
38.Llenguado a la planxa– 16,90€
39.Lasanya de salmó i marisc– 13,50€
40.Bacallà a la muselina d’all amb concentrat de tomata i nyora– 16,50€
41.Tataki de tonyina al nostre estil oriental– 18€
42.Peix fresc del dia– (€ segons mercat)
43.Paella “Ca la Teresa”– 14,90€ (preu/persona, mín. 2 px )
44.Fideuà de la casa– 14,90€ (preu/persona, mín. 2 px )
Ració de patates fregides– 2,50€
Ració Allioli– 2,00€
Pa– 1,50€
Pa amb tomata– 2,50€
PLATS PRINCIPALS
1.Amanida d’escamarlans i favetes amb vinagreta de pernil– 14€
2.Tàrtar de salmó– 11,50€
3.Amanida de tomata i tonyina amb oli d’alfàbrega– 9,50€
4.Amanida de l’hort– 7,90€
5.Amanida Catalana– 10,50€
6.Amanida de formatge de cabra caramel·litzat amb compota de poma– 12€
7.Cargols de la casa– 14,00€
8.Torrades amb anxoves– 10,90€
9.Canelons de la casa– 11,50€
10.Gaspatxo– 8€
11.Foie micuit d’ànec amb compota de poma i amanida– 13,90€
12.Meló amb pernil– 9,50€
13.Cóctel de gambes– 11,50€
14.Espatlla ibèrica amb pa i amb tomata– 14,50€
15.Espàrrecs verds en tempura amb sal sa romesco– 10,90€
16.Carpaccio de vedella amb vinagreta de fruits secs– 11,50€
17.Carpaccio de gambes de Roses amb vinagreta de cítrics– 16,00€
18.Xipirons fregits– 9,50€
19.Pop a la Gallega– 13€
20.Calamars a la romana– 9€
21.Zamburinyes a la planxa amb all i julivert– 12,50€
22.Navalles amb vinagreta de ceps i pernil ibèric– 14€
23.Musclos Ca la Teresa– 9,90€
ENTRANTS
24.Filet de porc ibèric a la brasa gratinat amb mantega d’herbes– 15,90 €
25.Hamburguesa casolana de vedel la amb foie d’ànec i ceba caramel·litzada– 16€
26.Garrí desossat confitat i rostit al forn amb la seva salsa i cebetes– 17,50€
27.Melós de vedella amb salsa i bolets– 15,50€
28.Xai a la brasa amb guarnició– 16,50€
29.Entrecot a la brasa (450gr)- 18,50€.
Suplement salsa : roquefort, pebre verd o oporto amb xampinyons (+2€)
30.Filet a la brasa– 22,90€
Suplement salsa : roquefort, pebre verd o oporto amb xampinyons (+2€)
31.Espatlla de xai al forn Ca la Teresa– 17,90€
32.Galtes de porc gui sades amb guarnició– 15,90€
33.Magret d’ànec amb sal sa de fruit s vermells– 15,50€
34.Bistec amb guarnició– 12,50€
35.Calamar s a la planxa– 13,90€
36.Calamars farcits – 15,50€
37.Escamarlans a la sal– 15,75€
38.Llenguado a la planxa– 16,90€
39.Lasanya de salmó i marisc– 13,50€
40.Bacallà a la muselina d’all amb concentrat de tomata i nyora– 16,50€
41.Tataki de tonyina al nostre estil oriental– 18€
42.Peix fresc del dia– (€ segons mercat)
43.Paella “Ca la Teresa”– 14,90€ (preu/persona, mín. 2 px )
44.Fideuà de la casa– 14,90€ (preu/persona, mín. 2 px )
EXTRES
Ració de patates fregides– 2,50€
Ració Allioli– 2,00€
Pa– 1,50€
Pa amb tomata– 2,50€