La història fa especial qualsevol indret i Ca La Teresa, si una cosa té, és història.

El restaurant, generació rere generació, ha format part de la vida del poble. Així com la nostra localitat, Ca La Teresa s’ha transformat i remodelat, però sempre ha mantingut un mateix esperit.

Tot comença quan la Teresa va engegar els fogons del Restaurant Ca La Teresa l’any 1988, començant amb una cuina senzilla, de casa ; no va deixar sense menjar a ningú que passava per la porta del restaurant.

Amb els anys va anar evolucionant, conservant la cuina tradicional però estant al dia. Tant cuinava carns, peixos, com arrossos, acompanyats d’uns bons entrants i un bon vi de la regió.

Va anar ensenyant als cuiners que han anat passant per aquests fogons fins aconseguir l’equip que ara forma ca la Teresa amb l’Ariadna al capdevant, que ha volgut mantenir l’essència de la seva àvia Teresa. L’Àngel, en Nabil , la Nazhira i la Radhia fan que la gent disfruti de la nostra cuina mantiguent receptes de la Teresa i també innovant.

I això també és possible gràcies a l’equip de sala que són la comunicació essencial entre cuina i client, format per La Rosa, la Pilar i la Gis.

El restaurant, generació rere generació, ha format part de la vida del poble. Així com la nostra localitat, Ca La Teresa s’ha transformat i remodelat, però sempre ha mantingut un mateix esperit.

Tot comença quan la Teresa va engegar els fogons del Restaurant Ca La Teresa l’any 1988, començant amb una cuina senzilla, de casa ; no va deixar sense menjar a ningú que passava per la porta del restaurant.

Amb els anys va anar evolucionant, conservant la cuina tradicional però estant al dia. Tant cuinava carns, peixos, com arrossos, acompanyats d’uns bons entrants i un bon vi de la regió.

Va anar ensenyant als cuiners que han anat passant per aquests fogons fins aconseguir l’equip que ara forma ca la Teresa amb l’Ariadna al capdevant, que ha volgut mantenir l’essència de la seva àvia Teresa. L’Àngel, en Nabil , la Nazhira i la Radhia fan que la gent disfruti de la nostra cuina mantiguent receptes de la Teresa i també innovant.

I això també és possible gràcies a l’equip de sala que són la comunicació essencial entre cuina i client, format per La Rosa, la Pilar i la Gis.